24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Elektrische storing aan uw auto?

Een elektrische storing aan uw auto komt altijd op een ongelegen moment en is niet alleen erg vervelend, maar kan ook hoge kosten met zich meebrengen. Wanneer u een elektrische storing aan uw auto opmerkt kunt u naar onze garage komen, zodat een onverwacht defect wordt voorkomen. Autobedrijf Kessel voert dan een storingsdiagnose aan uw auto uit.

Een storing aan uw auto?

Moderne auto's hebben veel elektronische onderdelen welke gevoelig kunnen zijn voor storingen. Dreigt er een storing te ontstaan, dan krijgt u hiervan een melding. Vaak gaat er een sensor of lampje ergens in het dashboard branden. Negeert u deze signalen en rijdt u door met een elektrische storing aan uw auto? Dan kan uw auto kapot gaan en dat willen we juist voorkomen!

Storingsdiagnose auto: voorkom een defecte auto

Natuurlijk wilt u voorkomen dat uw auto kapot gaat. Daarom kunt u een storingsdiagnose aan uw auto laten uitvoeren door Autobedrijf Kessel in Oudenbosch. Door middel van modern en professioneel diagnoseapparatuur gaan wij op zoek naar de oorzaak van de storing. Wanneer de oorzaak is gevonden, nemen wij altijd eerst contact met u op. We bespreken dan welke reparaties er dienen te worden uitgevoerd en wat de kosten hiervan zijn. U komt bij ons dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

Voor iedere auto een storingsdiagnose

Autobedrijf Kessel maakt gebruik van professioneel en modern diagnoseapparatuur en kan daarmee ieder merk en model auto uitlezen. Met dit apparatuur lezen wij bepaalde codes die in het storingssysteem van uw auto zijn opgeslagen uit en kunnen zo een storingsdiagnose opstellen.

Voor meer informatie over onze storingsdiagnoses in Oudenbosch kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zodat u weer veilig de weg op kunt!

Overige diensten van Autobedrijf Kessel

Naast het verhelpen van elektrische storingen, kunnen wij u ook van dienst zijn met de volgende zaken:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy