24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

APK Oudenbosch

In Europa is een APK (Algemene Periodieke Keuring) wettelijk verplicht. Tijdens zo'n periodieke keuring wordt uw auto nagekeken op de milieu en veiligheidseisen. Dit houdt in dat uw voertuig geen gevaar mag zijn voor uzelf, maar ook niet voor uw medeweggebruikers.

Op welke punten wordt gecontroleerd?

Tijdens de APK wordt gekeurd op een tal van punten die de veiligheid van uw voertuig moeten waarborgen. Zo kijken we naar de remmen, verlichting, banden, wielen, wielophanging, carrosserie, schokdempers, stuurinrichting, uitlaat, vergrendeling, autogordels, voorruit, spiegels en claxon. Ook wordt een viergasmeting / roetmeting gedaan om te kijken of uw auto niet meer uitlaatgassen uitstoot dan toegestaan.

Wanneer moet uw auto gekeurd worden?

Het is voor de meeste auto's verplicht om uw auto elk jaar te laten keuren door een erkend APK keuringsstation. Er bestaan echter een aantal uitzonderingen omtrent hoe vaak uw auto gekeurd moet worden, voornamelijk bij nieuwe en hele oude auto's.

Voor u is het gemakkelijk: u ontvangt een brief van het RDW wanneer uw APK keuring er aan komt. Hierop staat een datum waarop uw auto opnieuw gekeurd moet zijn. Let wel op: laat uw auto tijdig APK keuren, anders ontvangt u een boete.

Meer weten? Kijk dan op RDW.nl.

Hoe gaat een APK keuring in Oudenbosch in zijn werk?

Hoeveel kost een APK keuring voor bezine?

Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kost een APK keuring €39,95 voor het keuren en €10,- voor het afmelden. In totaal bent u dus €49,95 kwijt.

Hoeveel kost een APK voor diesel?

Een APK voor diesel auto's jonger dan 2006 kost ook €39,95. Heeft u een diesel auto die ouder is dan 2006, dan zijn we verplicht om een roetmeting uit te voeren. Deze kost €25,- extra. Dit brengt de totale kosten van de APK dan op €64,95.

Vervangend vervoer nodig?

Kunt u uw auto niet missen? Dan kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zijn namelijk tevens een autoverhuurbedrijf, dus als u uw APK keuring bij ons in Oudenbosch laat uitvoeren, dan kunt u meteen kiezen voor een huurauto zodat u die dag gewoon uw normale werkzaamheden kunt oppakken.

Kosten vervangend vervoer: 15 euro per dag voor een kleine auto

Liever een grotere auto? Bekijk dan het complete aanbod huurauto's en de bijbehorende tarieven.

Waarom APK bij Autobedrijf Kessel

Wanneer u uw APK keuring bij ons laat uitvoeren, dan kiest u voor een transparante Carprof & Bovag garage. Uw auto is beslist in goede handen. Eventuele gebreken kunnen wij snel oplossen en u kunt weer veilig de weg op. Daarnaast bieden we u graag vervangend vervoer, indien u dit nodig heeft. 

Kortom: een APK keuring in Oudenbosch nodig? Bezoek Autogarage Kessel!

Bekijk ook onze andere diensten

Bij Autobedrijf Kessel kunt u terecht voor een breed scale aan diensten. Bekijk hier onze overige diensten:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Charlie

Zeer vriendelijke medewerkers reparatie aan mijn auto kon snel tussendoor ingepland worden reparatie was goed uitgevoerd. Er wordt ook eerlijk advies ...

2018-01-20
Iris uit Halsteren

Wat een hartelijke ontvangst, het welkomstpakket viel erg in de smaak: de geste is al een echte binnenkomer! Hier werken professionals met de klant a...

2018-09-15
Ellen uit Oudenbosch

snelle correcte afhandeling, goede communicatie. Reparatie viel binnen garantieperiode. Gaf geen enkel probleem....

2018-01-19
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy