24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

APK-keuring in Oudenbosch

In Europa is een APK (Algemene Periodieke Keuring) voor uw voertuig wettelijk verplicht. Tijdens deze periodieke keuring wordt uw auto nagekeken op de milieu- en veiligheidseisen. Dit houdt in dat uw voertuig geen gevaar mag zijn voor uzelf, maar ook niet voor uw medeweggebruikers. Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kunt u voordelig uw APK laten uitvoeren.

Waarop wordt gecontroleerd voor een APK?

Tijdens de APK wordt gekeurd op een tal van punten die de veiligheid van uw voertuig moeten waarborgen. Zo kijken we naar de remmen, verlichting, banden, wielen, wielophanging, carrosserie, schokdempers, stuurinrichting, uitlaat, vergrendeling, autogordels, voorruit, spiegels en claxon. Ook wordt een viergasmeting en roetmeting gedaan om te kijken of uw auto niet meer uitlaatgassen uitstoot dan toegestaan.

Wanneer moet uw auto gekeurd worden?

Het is verplicht om uw auto jaarlijks te laten keuren door een erkend APK-keuringsstation. Er bestaan echter een aantal uitzonderingen omtrent hoe vaak uw auto gekeurd moet worden, voornamelijk bij nieuwe en hele oude auto's.

Voor u is het gemakkelijk: u ontvangt een brief van het RDW wanneer uw APK-keuring er aan komt. Hierop staat een datum waarop uw auto opnieuw gekeurd moet zijn. Let wel op: laat uw auto tijdig APK-keuren, anders ontvangt u een boete. Meer informatie over de APK-keuring vindt u op RDW.nl.

Hoe gaat een APK-keuring in Oudenbosch in zijn werk?

Hoeveel kost een APK-keuring voor een benzine-auto?

Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kost een APK-keuring €39,95 voor het keuren en €10,- voor het afmelden. In totaal bent u dus €49,95 kwijt.

Hoeveel kost een APK-keuring voor een dieselauto?

Een APK-keuring voor dieselauto's jonger dan 2006 kost ook €39,95. Heeft u een dieselauto die ouder is dan 2006, dan zijn we verplicht om een roetmeting uit te voeren. Deze kost €25,- extra. Dit brengt de totale kosten van de APK dan op €64,95. Sinds 1 januari komt de deeltjesteller om de hoek kijken, hiervoor komt 34,50 extra bij

Vervangend vervoer nodig? Kies een fiets, een kleine of grote auto of maak gebruik van onze thuisbrengservice

Kunt u uw auto niet missen? Dan kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zijn namelijk tevens een autoverhuurbedrijf, dus als u uw APK-keuring bij ons in Oudenbosch laat uitvoeren, dan kunt u meteen kiezen voor een huurauto zodat u die dag gewoon uw normale werkzaamheden kunt oppakken. U kunt bij ons al vanaf 15 euro per dag een standaard, simpele auto als vervangend vervoer regelen. U hoeft dan alleen de auto af te tanken na gebruik. Liever een grotere auto? Bekijk dan het complete aanbod huurauto's en de bijbehorende tarieven. Het is tevens mogelijk om geheel gratis een fiets te huren waar u de hele dag gebruik van kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze thuisbrengservice. Binnen een straal van 10km kunnen wij u dan kosteloos thuis afzetten.

Waarom een APK bij Autobedrijf Kessel?

Wanneer u uw APK-keuring bij ons laat uitvoeren, kiest u voor een betrouwbare partij om uw APK uit te laten voeren. Redenen om voor een APK-keuring bij Autobedrijf Kessel te kiezen zijn:

Kortom: uw auto is beslist in goede handen. Eventuele gebreken kunnen wij snel oplossen en u kunt weer veilig de weg op. Daarnaast bieden we u graag vervangend vervoer, indien u dit nodig heeft.

Overige diensten: bekijk ons totaalpakket

Bij Autobedrijf Kessel kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Bekijk hier onze overige diensten:

Breng uw auto langs voor een APK in Oudenbosch

Heeft u dus een APK-keuring in Oudenbosch nodig? Regel uw APK-keuring direct bij Autogarage Kessel! U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy