24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

EcoBoost specialist

De 1e generatie 1.0 3 cilinder EcoBoost motoren waren voor Ford het antwoordt op de steeds strengere milieu eisen. Daarnaast wilden we als consument ook zuiniger gaan rijden. Ondanks de 3 cilinder en kleine cilinder inhoud heeft hij meer dan genoeg vermogen en rijdt hij nog beter dan de meeste 4 cilinders. 

EcoBoost motor geliefd

Doordat de motor genoeg vermogen behoudt en nog beter rijdt dan de meest 4 cilinders, is hij vanaf het begin af aan al zo geliefd. Ondanks de vele voordelen heeft hij helaas ook een nadeel, hij kan slecht tegen oververhitting. Bij een koelvloeistof lekkage die niet op tijd wordt gemerkt, kan de motor temperatuur omhoog schieten en dan het vaak al te laat en ligt de koppakking er al tussenuit. Soms als er te ver mee wordt doorgereden kan er een scheur in de kop zitten. Bij de meeste dealers wordt meteen de hele motor vervangen waar een erg hoog prijskaartje aan hangt. 

Wij vervangen alleen wat er echt kapot is en dat is de koppakking, soms als het nodig is de cilinderkop omdat daar dan een scheurtje in zit. Omdat het een nogal complexe motor is en ook nog een “natte” distributie heeft heb je veel speciaal gereedschap nodig en kost het ook veel uren. Wij vervangen dan ook meteen de distributieriem en alle onderdelen die hierbij nodig zijn. 

Deze reparatie lijkt duur maar als je hem vergelijkt met het vervangen van een complete motor dan bent u als klant enorm veel minder kwijt. 

Autobedrijf Kessel als uw specialist

Wij hebben ondertussen al erg veel van deze reparaties gedaan met een goed resultaat. Hierdoor hebben we veel klanten kunnen helpen, het blijft uiteraard een erg dure reparatie maar het scheelt enorm veel met de dealer. Hierdoor kunnen we ons ondertussen specialist noemen. Uiteraard kunt u altijd even contact met ons opnemen om eea door te spreken en een prijsopgave te maken, we kunnen de auto uiteraard bij u of een andere garage ophalen.

Onze diensten

Schade aan uw auto? Of een nieuwe autoruit nodig? Bij Autobedrijf Kessel kunt u terecht voor de volgende diensten:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Gonny Moncur

Ik woon in Canada en kom naar Oudenbosch om mijn familie te bezoeken. Ondertussen huur ik al jaren een auto bij Kessel. De service is uitstekend, de b...

2021-09-17
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy