24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Auto onderhoud

Om te voorkomen dat uw auto u in de steek laat is het erg belangrijk dat u regelmatig auto onderhoud laat uitvoeren. Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kunt u terecht voor zowel een kleine beurt voor uw auto als een grote beurt voor uw auto. Wij onderhouden uw auto en voeren waar nodig reparaties uit zodat u weer veilig de weg op kunt!

Kleine beurt auto

Een kleine beurt is een extra periodieke technische controle op uw auto. Bij de grote beurt komen circa 77 punten aan bod, terwijl bij de kleine beurt zo'n 25 vitale punten worden gecheckt. Dit betekent echter niet dat een kleine beurt minder belangrijk is. Sommige onderdelen slijten namelijk sneller en daarom is het verstandig om de kleine beurt af te wisselen met een grote beurt. Dit betekent dat de kleine beurt om het jaar wordt uitgevoerd.

Wat wordt standaard vervangen/ververst binnen de kleine beurt? Bij een kleine beurt wordt sowieso de oliefilter vervangen. Daarnaast wordt de olie ververst en de ruitensproeivloeistof bijgevuld. Verder wordt uw auto gecontroleerd op enkele vitale punten. Zo checken wij de vloeistofniveaus, banden (incl. reserveband, indien deze aanwezig is), remmen, verlichting, schokdempers, slangen en het uitlaatsysteem.

Wat kost een kleine beurt? Helaas is hier geen standaard kostenplaatje voor af te geven. Dit bedrag is namelijk afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de kilometerstand, het merk/type auto, of het een benzine- of dieselauto betreft en hoe de onderhoudshistorie van de auto eruit ziet. De kosten van een kleine beurt worden dus per situatie bekeken, maar worden wel altijd vooraf gecommuniceerd.

Moet ik een kleine of grote inspectie laten uitvoeren? Bij Autobedrijf Kessel kunt u terecht voor zowel een grote als een kleine beurt voor uw auto. Vraagt u zich af welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Aan de hand van het bouwjaar, onderhoudshistorie en de kilometerstand kunnen wij u het beste advies geven omtrent een onderhoudsbeurt. Uiteraard beslist u uiteindelijk zelf voor welke beurt u kiest.

Wat is een grote beurt?

Tijdens een grote beurt aan uw auto worden er circa 77 punten gecontroleerd. Uw auto wordt dus volledig onder de loep genomen. Eventuele gebreken worden meteen gerepareerd of aangepast. Deskundig onderhoud is immers ontzettend belangrijk: het zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar het waarborgt ook de veiligheid.

Meest gestelde vragen

Wat wordt vervangen / ververst binnen de grote beurt? Uw auto krijgt sowieso een nieuwe oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en interieurfilter. Daarnaast wordt de ruitensproeivloeistof en koelvloeistof bijgevuld, wordt de olie ververst en vervangen we bij benzineauto's de bougies.

Hoe vaak dient een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd te worden? Over het algemeen wordt jaarlijks gewisseld tussen de kleine en grote beurt. Dit betekent dat u om het jaar een grote beurt laat doen. Zodoende heeft u het langste plezier van uw auto.

Hoe lang bent u uw auto kwijt? Een grote beurt aan uw auto in Oudenbosch duurt slechts één dag. Kunt u uw auto niet missen, dan kunnen we u altijd vervangend vervoer aanbieden. Een kleine auto kost slechts €15,- per dag.

Wat kost een grote beurt? Helaas kunnen we hier geen vaste prijs aan vast hangen. De reden hiervoor is dat dit geheel afhankelijk is van het type/merk auto, de kilometerstand en de onderhoudshistorie.

Wij adviseren u graag

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen een kleine en grote onderhoudsbeurt? Geen probleem! Wij helpen u graag met uw keuze met een gedegen, persoonlijk advies. Bij Autobedrijf Kessel kijken we goed naar de onderhoudshistorie en de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden, waardoor wij u een accurate kostenschatting kunnen geven.

Gratis APK bij uw kleine en grote beurt!

Doordat een aantal punten ook tijdens een APK keuring gecheckt worden, is het handig om de APK en de kleine of grote beurt gelijktijdig uit te voeren. Wij maken het nog interessanter: u krijgt namelijk een gratis APK keuring bij uw kleine en grote beurt (excl. afmeldkosten á €10,-).

Wilt u uw auto goed laten controleren en zorgeloos de weg op? Neem dan vrijblijvend contact op met Autobedrijf Kessel. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en plannen de kleine of grote beurt (evt. incl. gratis APK) voor u in.

Waarom kiezen voor een kleine of grote beurt bij Autobedrijf Kessel?

Door een tijdige controle van uw auto kunnen dure reparaties voorkomen worden. Dit bespaart niet alleen geld, maar verkleint ook de kans op onverwachte pechmomenten. Een gedegen controle en bijbehorend advies ontvangt u bij Autobedrijf Kessel. Wij voeren dagelijks onderhoudsbeurten uit bij diverse soorten en merken auto's, al dan niet in combinatie met een APK keuring. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en een passie voor het vak.

Van benzine tot diesel, van hatchback tot station en van oud tot gloednieuw: na het onderhoud aan uw auto bij Autobedrijf Kessel kunt u weer veilig de weg op!

Overige diensten

Geen grote of kleine beurt, maar andere service nodig? Autobedrijf Kessel kan u ook helpen met de volgende diensten:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Anoniem Valentins

Super garage, alles netjes en beleefd. Meteen aan de beurt en duidelijk wat er met de auto is. Bandenservice top....

2017-10-06
Ron uit Etten-Leur

Prima, kleine garage. Duidelijke afspraken, reƫle prijzen en lekker flexibel bij het maken van afspraken....

2018-05-11
Phillip uit Zevenbergen

Vriendelijke en adequate benadering van de klant en voor de winter een heel leuke actie....

2019-02-23
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2021 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy