24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Auto-onderhoud bij onze garage in Oudenbosch

Om te voorkomen dat uw auto u in de steek laat, is het erg belangrijk dat u regelmatig auto-onderhoud laat uitvoeren. Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kunt u terecht voor zowel een kleine beurt voor uw auto als een grote beurt voor uw auto. Wij onderhouden uw auto en voeren waar nodig reparaties uit zodat u weer veilig de weg op kunt!

Auto-onderhoud: regel uw onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch

U kunt bij onze garage klein en groot onderhoud aan uw auto laten uitvoeren, zoals het vervangen van een lampje of de reparatie van uw autoband. Daarnaast kunt u voor overig auto-onderhoud en een complete APK-keuring bij ons terecht in Oudenbosch. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wat is een kleine beurt voor mijn auto?

Een kleine beurt is een extra periodieke en technische controle op uw auto. Bij de grote beurt komen circa 77 punten aan bod, terwijl bij de kleine beurt zo'n 25 vitale punten worden gecheckt. Dit betekent echter niet dat een kleine beurt minder belangrijk is. Sommige onderdelen slijten namelijk sneller en daarom is het verstandig om de kleine beurt af te wisselen met een grote beurt. Dit betekent dat de kleine beurt om het jaar wordt uitgevoerd. Bij oudere auto’s wordt geadviseerd om elke 15.000 km een kleine beurt uit te laten voeren. Bij moderne auto’s is dit om de 20.000 à 30.000 km.

Welke werkzaamheden vallen onder de kleine beurt?

Bij een kleine beurt wordt standaard de olie ververst, het oliefilter vervangen en vaak ook het interieurfilter. Daarnaast wordt de ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Verder wordt uw auto gecontroleerd op vitale punten. Zo checken wij de vloeistofniveaus, het koelsysteem, banden (incl. reserveband, indien deze aanwezig is), remmen, verlichting, schokdempers, slangen en het uitlaatsysteem.

Kosten kleine beurt

Wat kost een kleine beurt? Helaas is hier geen standaard kostenplaatje voor af te geven. Dit bedrag is namelijk afhankelijk van  het merk/type auto en een aantal factoren zoals de hoeveelheid olie, de prijs van het oliefilter en het interieurfilter et cetera. Ook de onderhoudshistorie van de auto heeft invloed op de totale kosten. De kosten van een kleine beurt worden dus per situatie bekeken, maar worden wel altijd vooraf gecommuniceerd.

Wat is een grote beurt voor mijn auto?

Tijdens een grote beurt aan uw auto worden er circa 77 punten gecontroleerd. Uw auto wordt dus volledig onder de loep genomen. Eventuele gebreken worden meteen gerepareerd of aangepast. Deskundig onderhoud is immers ontzettend belangrijk: het zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw auto, maar het waarborgt ook uw veiligheid. Een grote beurt wordt onder gemiddelde omstandigheden en bij regelmatig gebruik van uw auto elke twee jaar geadviseerd.

Kosten grote beurt

De kosten voor een grote beurt zijn opgebouwd uit de gewone kosten voor de beurt zelf plus de kosten voor eventuele extra reparaties. Onder een grote beurt vallen alle werkzaamheden van een kleine beurt plus het controleren (en indien nodig vervangen) van boogies, het luchtfilter, brandstoffilter en interieurfilter. De kosten voor de grote beurt overleggen we altijd vooraf met u en we geven direct een prijsindicatie, voordat we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Is uw auto in goede staat, dan hoeft er logischerwijs minder onderhoud aan verricht te worden dan wanneer uw remschijven bijvoorbeeld vervangen moeten worden. Deze kosten zijn dus variabel. Vooraf geven wij altijd een kostenindicatie van de werkzaamheden, zodat u direct kunt beslissen of u alles wilt laten uitvoeren.

Welke werkzaamheden vallen onder een grote beurt?

Onder een grote beurt vallen alle werkzaamheden van de kleine beurt en extra aanvullende werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan: het vervangen van het interieurfilter, bij een bezinemotor het vervangen van de bougies, verversing van de koel- en remvloeistof en het op peil brengen van overige vloeistoffen.

Gratis APK bij uw grote beurt!

Doordat een aantal punten ook tijdens een APK-keuring gecheckt worden, is het handig om de APK bij een grote beurt gelijktijdig uit te voeren. Wij maken het nog interessanter: u krijgt namelijk een gratis APK-keuring bij uw  grote onderhoudsbeurt (excl. afmeldkosten á €10,-). Wilt u uw auto goed laten controleren en zorgeloos de weg op? Neem dan vrijblijvend contact op met Autobedrijf Kessel. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en plannen de kleine of grote beurt graag voor u in.

Onderhoudsbeurt in Oudenbosch: kleine of grote beurt voor mijn auto?

Moet ik een kleine of grote inspectie laten uitvoeren? Bij Autobedrijf Kessel kunt u terecht voor zowel een grote als een kleine beurt voor uw auto. Vraagt u zich af welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft? Wij helpen u graag met uw keuze met een gedegen, persoonlijk advies. Aan de hand van het bouwjaar, type auto en de onderhoudshistoriekunnen wij u het beste advies geven omtrent een onderhoudsbeurt en een accurate kostenschatting. Uiteraard beslist u uiteindelijk zelf voor welke beurt u kiest.

Waarom kiezen voor een kleine of grote beurt bij Autobedrijf Kessel?

Door een tijdige controle van uw auto kunnen dure reparaties voorkomen worden. Dit bespaart niet alleen geld, maar verkleint ook de kans op pech. Een gedegen controle en bijbehorend advies ontvangt u bij Autobedrijf Kessel. Wij voeren dagelijks onderhoudsbeurten uit bij diverse soorten en merken auto's, al dan niet in combinatie met een APK-keuring. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en een passie voor het vak. Van benzine tot diesel (Bij een diesel worden sinds januari 2023 deeltjesteller meting gedaan welke verplicht is, de kosten zijn 25,- excl. btw, van hatchback tot station en van oud tot gloednieuw: na het onderhoud aan uw auto bij Autobedrijf Kessel kunt u weer veilig de weg op!

Bekijk ook onze overige diensten

Geen grote of kleine beurt, maar andere service nodig? Autobedrijf Kessel kan u ook helpen met de volgende diensten:

Veelgestelde vragen

Wat wordt vervangen/ververst binnen de grote beurt? 

Uw auto krijgt sowieso een nieuwe oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en interieurfilter. Daarnaast wordt de ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof bijgevuld, de olie ververst en vervangen we bij benzineauto's de bougies.

Hoe vaak dient een grote onderhoudsbeurt uitgevoerd te worden? 

Over het algemeen wordt jaarlijks gewisseld tussen de kleine en grote beurt. Dit betekent dat u om het jaar een grote beurt laat doen. Zodoende heeft u het langste plezier van uw auto.

Hoe lang bent u uw auto kwijt? 

Een grote beurt aan uw auto in Oudenbosch duurt meestal slechts één dag. Kunt u uw auto niet missen, dan kunnen we u altijd vervangend vervoer aanbieden. Onder de de naam ‘Halderberge Autovervoer’ verhuren we vervangende auto’s. Een kleine, simpele auto wordt aangeboden vanaf €25,- per dag. Het is ook mogelijk om voor een gratis leenfiets of een grotere auto te kiezen. Woont u binnen een straal van 10km? Dan kunt u ook voor onze thuisbrengservice kiezen.

Wat kost een grote beurt? 

Helaas kunnen we hier geen vaste prijs aan vast hangen. De reden hiervoor is dat dit geheel afhankelijk is van het type en het merk van de auto, de kilometerstand en de onderhoudshistorie.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy