24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autoschade herstel in Oudenbosch bij Autobedrijf Kessel

Schade aan uw auto is natuurlijk erg vervelend. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daardoor is een deuk of kras snel gemaakt. Bij Autobedrijf Kessel kunt u gelukkig rekenen op vakmanschap. Wij bekijken de schade, geven u betrouwbaar advies en zorgen voor een vakkundig autoschade herstel in Oudenbosch. Zo kunt u na de reparatie weer veilig en met een glimlach de weg op.

Diverse soorten autoschade herstel

Heeft u schade aan uw auto? Dan is het belangrijk dat u snel contact opneemt met een schadeherstelbedrijf. Wanneer u doorrijdt met schade kan dit namelijk meer schade veroorzaken en invloed hebben op de verkeersveiligheid. Autobedrijf Kessel is van alle markten thuis en zorgt voor een volledig en snel schadeherstel in Oudenbosch. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis waarmee wij de schade aan uw auto kunnen herstellen. U kunt bij ons terecht voor autoschade herstel in Oudenbosch voor lakschade, deuken en ruitschade of schade aan koplampen, velgen en bumpers. Uiteraard bespreken we vooraf de kosten van reparatie zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Autoschade herstel in Oudenbosch: originele kwaliteitsproducten

Voor schadeherstel in Oudenbosch gebruikt Autobedrijf Kessel uitsluitend originele onderdelen van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het herstel wordt uitgevoerd met onderdelen van hoge kwaliteit die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

Laat uw autoschade herstellen bij Autobedrijf Kessel

Autoschade? Dan is het tijd om deze te laten herstellen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak. Wij staan klaar om uw auto weer snel schadevrij te maken!

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Mathieu Maas

Opdracht gegeven voor het zoeken van een goede bedrijfsbus in mijn prijsklasse, Dave heeft zelfs nog een betere bus gevonden dan gehoopt. Fijne afhan...

2018-10-11
Natasja Dekkers van Tol

Goeie service, leuke tweedehands auto's . Banden zo gerepareerd ! Zeker aan te raden bij mickela van garage kessel te gaan....

2016-12-09
Frank uit Oudenbosch

Snel en vakkundig geholpen. Zeer tevreden....

2018-09-19
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2019 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartners