24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autoschade in Oudenbosch of omgeving?

Heeft uw auto een kras of deuk? Of heeft uw auto te maken gehad met steenslag of hagelschade? In dat geval kunt u er voor kiezen om door te blijven rijden, maar het liefste wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kunt u snel en voordelig terecht voor al het onderhoud dat uw auto nodig heeft bij schade. In de grote werkplaats wordt uw auto op een correcte wijze gerepareerd en kunt u snel weer op weg. In de werkplaats hebben wij beschikking over moderne apparatuur die er niet alleen voor zorgt dat uw auto snel gerepareerd wordt, maar ook dat wij eventuele onbekende schade snel kunnen opsporen. 

Waarom kiezen voor Autobedrijf Kessel bij autoschade

Wanneer u autoschade heeft in Oudenbosch of omliggende gebieden kunt u altijd snel terecht bij Autobedrijf Kessel. De werkplaats beschikt niet alleen over geavanceerde apparatuur, maar is ook ruim genoeg om aan meerdere auto's tegelijkertijd te werken. Hierdoor kan er efficiënt te werk worden gegaan en zult u niet onnodig lang moeten wachten tot uw auto klaar is, wat bij veel andere bedrijven vaak wel het geval is. Autobedrijf Kessel staat bij haar klanten bekend om de goede service en de klantvriendelijkheid. Verder kunt u bij onze werknemers altijd terecht met al uw vragen over uw auto of busje.

Wat te doen bij autoschade die u niet herkent?

Het komt maar al te vaak voor dat mensen schade hebben aan een voor hen onbekend onderdeel. Schade die niet direct zichtbaar is, kan net zo vervelend zijn als bijvoorbeeld een deuk of een kras. Vaak gaat het om beschadigde of versleten motoronderdelen en het is belangrijk om deze te vervangen of te repareren. Bij Autobedrijf Kessel kunt u alle types autoschade direct en snel laten repareren en u kunt ook terecht voor een kleine of grote beurt. Naast het uitvoeren van deze beurten voor uw auto voeren wij ook APK-keuringen uit. Wij knappen uw auto op een snelle en vooral kwalitatieve manier op, zodat u weer snel van een goed functionerende auto kunt genieten. Het is afhankelijk van uw verzekering welke schadereparaties vergoed worden.

Laat uw autoschade repareren door Autobedrijf Kessel in Oudenbosch

U kunt met autoschade altijd terecht in Oudenbosch bij Autobedrijf Kessel! Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u graag een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy