24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Ruitreparatie in Oudenbosch: Autobedrijf Kessel!

Een barst of sterretje in uw autoruit en op zoek naar ruitreparatie in Oudenbosch? Laat uw kapotte autoruit dan vakkundig repareren door Autobedrijf Kessel om ernstige gevolgen te voorkomen. Wanneer u doorrijdt met een sterretje in uw ruit en er veel druk op de ruit komt te staan of wanneer de ruit aan schommelende temperaturen wordt blootgesteld kan de barst doorscheuren. Rijd daarom niet te lang rond met schade aan uw autoruit, maar plan een afspraak voor ruitreparatie in Oudenbosch.

Waarom niet doorrijden bij schade aan uw autoruit?

Het is belangrijk dat u niet te lang doorrijdt met een kapotte autoruit. Door plotselinge temperatuurwisselingen kan het sterretje namelijk een barst worden. Daarnaast is een sterretje dat groter is dan 20 mm niet meer te repareren en kan het een punt van afkeuring zijn tijdens een APK keuring. Laat de ruitreparatie in Oudenbosch dus op tijd uitvoeren en bespaar een heleboel geld.

Ruitreparatie Oudenbosch: vakkundig & snel

Autobedrijf Kessel bekijkt de situatie en adviseert u daarna of het sterretje kan worden gerepareerd of zelfs de hele ruit moet worden vervangen. Hierbij geldt ook dat wij nooit reparaties uitvoeren zonder vooraf met u overleg te hebben gehad.

In de meeste gevallen wordt de ruitreparatie in Oudenbosch bij Autobedrijf Kessel snel uitgevoerd en kunt u met een kopje koffie wachten tot uw auto weer gereed is.

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken voor het laten repareren van uw autoruit of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

De andere diensten van Autobedrijf Kessel

Bij Autobedrijf Kessel kunt u ook nog terecht voor de volgende diensten:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Peter Sanstra

Dit bedrijf is geweldig. Altijd vriendelijke mensen, vak mensen die niet aan \"Kan niet\" doen. Ook een huurauto is geen probleem binnen 5 min is alle...

2020-02-09
Peter Sanstra

Geweldig. Na een klein misverstand met een huur auto werdt dit direkt opgelost. Onze eigen auto had een mankement en dit werdt direkt oogelost. En teg...

2019-09-28
Ivan uit Rotterdam

Wij hebben 05-09-2018 een mooie tweede hands auto gekocht.Bij CarProf Kessel in Oudenbosch we kunnen alleen maar zegen dat we heel goed geholpen zijn...

2018-09-21
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2021 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy