In verband met vakantie zijn wij gesloten tussen 22 juli t/m 3 augustus. Tankstation en wasstraat blijven wel open middels zelfbediening.
24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Airco service

Tegenwoordig is airco standaard in veel auto's terug te vinden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat deze goed blijft functioneren. Om die reden is het van belang om de airco goed te onderhouden. Zo kunt u voorkomen dat de airco kapot gaat en/of een onaangename geur gaat verspreiden. Het is namelijk bewezen dat het langdurig wachten met een airco-onderhoudsbeurt de grootste boosdoener is van kapotte airco's. Om zolang mogelijk te genieten van een goed werkende airco, kunt u deze het beste één keer per jaar laten nakijken en eventueel laten bijvullen. Doe dit bijvoorbeeld in combinatie met de periodieke keuring zodat alles weer tiptop in orde is.

Uitgebreide airco onderhoudsbeurt

Eens per vier jaar raden wij aan om een uitgebreidere airco service beurt uit te laten voeren. Tijdens dit airco onderhoud halen wij al het koudemiddel uit de airco. Vervolgens vacumeren wij het gehele systeem zodat er geen lucht, stikstof of waterdamp meer in de airco zit. Het gereinigde systeem wordt tenslotte opnieuw gevuld met koudemiddel en u kunt weer zorgeloos de weg op.

Wat kost een uitgebreide airco onderhoudsbeurt?

Voor slechts €135,- bent u voorzien van een schone en bijgevulde airco.

Mochten wij onverhoopt gebreken tegenkomen, dan wordt u uiteraard meteen op de hoogte gebracht. Wij voorzien u tevens van een (richt)prijs zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Daarna kunt u zelf beslissen of u de airco door ons laat repareren.

Airco-onderhoud bij Autobedrijf Kessel

Bij Autobedrijf Kessel kunt u met elk merk en elk type auto terecht voor een airco onderhoudsbeurt. De goede reiniging zorgt ervoor dat uw airco vrij is van bacteriën en schimmels. Hierdoor is de kans kleiner dat u te maken krijg met onaangename geurtjes en een onzuivere lucht.

Plan vandaag nog de airco-check bij Autobedrijf Kessel.

De overige diensten van Autobedrijf Kessel

Naast een airco onderhoudsbeurt kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy