In verband met vakantie zijn wij gesloten tussen 22 juli t/m 3 augustus. Tankstation en wasstraat blijven wel open middels zelfbediening.
24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Werkplaats

Autobedrijf Kessel beschikt over een werkplaats waar grote en kleine beurten aan auto's uitgevoerd worden. Wij verrichten daarnaast zowel APK keuringen als diverse reparaties. Onze gediplomeerde automonteurs werken uitsluitend met kwaliteitsproducten- en materialen. Zo kunt u erop vertrouwen dat de werkzaamheden aan uw auto zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder dat deze onnodig veel tijd in beslag nemen. De werkplaats is voorzien van de beste gereedschappen, alsook kwalitatieve testapparatuur om uw auto optimaal te kunnen controleren. Met de remtest en diagnosebank inspecteren we of de auto weer veilig en naar behoren werkt.

Door onze topkwaliteit apparatuur kunnen wij gemakkelijk (kleine) gebreken opsporen, bijvoorbeeld lekkages en motorstoringen. U kunt dus voor alle soorten problemen en complicaties aan uw auto bij ons terecht. Of het nu gaat om het bijvullen van uw airco-systeem of het wisselen van uw banden: wij helpen u graag! Alle auto's die onze garage verlaten, worden nauwkeurig beoordeeld en getest. Wij hanteren namelijk een strikt veiligheidsbeleid, zodat u zorgeloos en veilig de weg op kunt. 

Onze diensten

Schade aan uw auto? Of een nieuwe autoruit nodig? Bij Autobedrijf Kessel kunt u terecht voor de volgende diensten:

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Gonny Moncur

Ik woon in Canada en kom naar Oudenbosch om mijn familie te bezoeken. Ondertussen huur ik al jaren een auto bij Kessel. De service is uitstekend, de b...

2021-09-17
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy