In verband met vakantie zijn wij gesloten tussen 22 juli t/m 3 augustus. Tankstation en wasstraat blijven wel open middels zelfbediening.
24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Zoekt u een voordelig autobedrijf nabij Rucphen? Autobedrijf Kessels staat voor u klaar

Wanneer u een autobedrijf nabij Rucphen zoekt die u meer kan bieden dan alleen het minimale en ook nog eens voordelig is, dan bent u bij Autobedrijf Kessels aan het juiste adres. De medewerkers van onze autogarage nabij Rucphen bieden verschillende diensten aan en leveren altijd kwaliteit. We zorgen er graag voor dat u veilig de weg op gaat en u kunt ook nog eens gebruik maken van onze autoverhuur in de buurt van Rucphen; zo hoeft u nooit zonder wagen te zitten!

Autobedrijf Rucphen: al onze diensten

Wanneer u occassions nabij Rucphen zoekt, dan kunt u bij ons terecht. Naast verkoop van occasions, hebben we ook een autoverhuur nabij Rucphen. Daar kunt u altijd gebruik van maken, of het nu nodig is omdat wij uw autoschade repareren of dat u uw APK keuring nabij Rucphen bij ons laat doen. Buiten dat we uw onderhoudsbeurt en APK in onze garage nabij Rucphen kunnen verzorgen, kunt u in onze werkplaats uw auto wassen, tanken, vervangen we uw ruiten en verwisselen we uw banden. Al deze diensten maakt ons een échte aanbieder van een totaalpakket.

APK keuring: onze garage in Rucphen regelt het

Wilt u uw APK keuring in de buurt van Rucphen regelen? Maakt u dan een afspraak in onze garage nabij Rucphen. We zijn gevestigd in Oudenbosch en staan graag voor u klaar om uw APK uit te voeren. Wanneer ons autobedrijf in de buurt van Rucphen uw APK doet, dan keuren wij volgens de richtlijnen en controleren we op milieu- en veiligheidseisen. Omdat we veiligheid zo belangrijk vinden, doneren we een deel van het bedrag voor de APK keuring nabij Rucphen aan een organisatie voor kinderen die iemand hebben verloren in een verkeersongeluk: TrafVic Kids. Daarnaast is uw APK in onze garage nabij Rucphen zeer voordelig en regelen we ook nog vervangend vervoer of brengen we u thuis. Dát is pas service die u nergens anders vindt. 

Autoschade in de buurt van Rucphen gereden? Wij helpen!

Heeft u autoschade nabij Rucphen? Wij repareren graag uw wagen voor u. Het maakt niet uit wat voor soort autoschade u heeft, onze garage nabij Rucphen maakt het. We hebben kwaliteitsonderdelen wanneer we iets moeten vervangen; u kunt erop vertrouwen dat we dit deskundig doen. Wij vinden het als autobedrijf nabij Rucphen belangrijk dat u na autoschade weer veilig de weg in Rucphen en omgeving op kunt. We laten u altijd van tevoren weten wat er gerepareerd moet worden en hoeveel u dat gaat kosten; we doen niks zonder uw goedkeuring. 

Autobedrijf Kessels: ook voor uw auto onderhoud nabij Rucphen

Naast het laten maken van autoschade, kunt u bij onze garage terecht voor auto onderhoud nabij Rucphen. Dit houdt in dat we uw APK kunnen verzorgen in combinatie met een grote of kleine beurt, alleen een beurt uitvoeren of uw winter- of zomerbanden verwisselen. Kiest u voor een grote beurt? Dan krijgt u er een gratis APK keuring nabij Rucphen bij. Heeft u vragen over auto onderhoud in de buurt van Rucphen of wilt u een afspraak plannen? Bel of e-mail ons!

Afspraak maken en contact opnemen

Bent u op zoek naar occasions of autoverhuur nabij Rucphen? Of wilt u uw APK of auto onderhoud in de buurt van Rucphen laten doen door een hoogwaardige garage? Dan is onze garage nabij Rucphen de juiste keus! We helpen u snel, u bent voordelig uit en bent altijd verzekerd van kwaliteit en goede communicatie voordat we een reparatie uitvoeren. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy