24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autoverhuur 

Autobedrijf Kessel is hét adres voor autoverhuur in de regio Oudenbosch. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan huurauto's met de beste service. Ons aanbod bestaat uit diverse auto's en busjes die stuk voor stuk veilig en betaalbaar zijn. Tevens hebben we voertuigen van diverse groottes in het assortiment. Van zakelijke wagens tot transportbusjes: u kunt erop vertrouwen dat u een kwaliteitsvoertuig huurt via Autobedrijf Kessel.

Autoverhuur Halderberge

Onze autoverhuur is al jarenlang een begrip in de autobranche in Oudenbosch en omstreken. Naast (luxe) personenauto's, busjes en bedrijfswagens, verhuren we ook grote 9-persoonsbusjes. Door dit uitgebreide aanbod vinden velen nog steeds de weg naar ons. Zo zijn wij onder andere bekend in omringende steden en dorpen zoals Roosendaal, Oud Gastel, Hoeven, Stampersgat en Bosschenhoofd. 

Een auto inclusief privé chauffeur?

Autobedrijf Kessel heeft een ruim aanbod auto's en busjes voor particulier gebruik. Tevens kunt u hier een auto huren inclusief privéchauffeur. Ideaal wanneer u zelf niet over een rijbewijs beschikt of wanneer u graag naar de locatie toe gereden wilt worden. Uiteraard zijn al onze huurauto's BOVAG gekeurd en beschikken ze over de juiste papieren.

De exacte prijs voor een huurauto is afhankelijk van het type auto. Voor meer informatie omtrent autoverhuur, verwijzen we u door naar de website van halderbergeautoverhuur.

Auto huren bij Kessel?

Wilt u een geschikte auto huren in de gemeente Halderberge bij Autobedrijf Kessel? Dit is voor iedereen mogelijk. Wij nodigen u graag uit bij ons op locatie zodat u zelf een keuze kunt maken uit één van onze auto's. Niet wachten? Maak dan vooraf even een afspraak via 0165 313858.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Joop uit Roosendaal

Prima service en goede ontvangst. Kleine beurt goed uitgevoerd. Kreeg de auto netjes gewassen terug. Super...

2018-07-02
Marcel uit Oudenbosch

Vaste garage voor onderhoud aan de auto. "Dorps" garage met oog voor de klanten denkend in oplossingen. Deskundig advies en onderhoud....

2018-09-20
Gijs Hagenaars

Vakmanschap bestaat nog! Zeer tevreden!...

2017-09-15
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy