24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autobedrijf Kessels: hét autobedrijf nabij Sprundel!

Zoekt u een autobedrijf nabij Sprundel waar u gebruik kunt maken van verschillende diensten? Bij Autobedrijf Kessels kan het! Wij zijn hét autobedrijf nabij Sprundel die een totaalpakket aanbiedt en ook nog eens heel voordelig is. We vertellen u graag over alle diensten van onze garage in de buurt van Sprundel.

Waarom kiezen voor onze garage nabij Sprundel?

Ons autobedrijf nabij Sprundel is gelegen in Oudenbosch; we zijn in 33 jaar tijd een heus begrip geworden in Oudenbosch en omgeving. Niet alleen zijn we zeer deskundig en voordelig, maar we bieden een hoop verschillende diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor auto onderhoud en een APK keuring nabij Sprundel, voor de verkoop van occasions en voor autoverhuur voor auto’s en busjes. Daarnaast kunt u in onze autogarage nabij Sprundel terecht om te tanken en uw camper, vrachtwagen, bus of auto te wassen. 

Ons team staat voor goede service, kwaliteit en veiligheid, zodat u jarenlang kunt genieten van uw auto en veilig de weg op kunt.

APK keuring in onze autogarage in de buurt van Sprundel

Zoekt u een garage om de APK keuring nabij Sprundel uit te voeren? Autobedrijf Kessels staat voor u klaar. U maakt gemakkelijk online een afspraak, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen. Wanneer u uw APK in de buurt van Sprundel bij ons uit laat voeren, dan wordt uw wagen gekeurd door een gediplomeerde keurmeester, die alle milieu- en veiligheidseisen optimaal in acht neemt. Zijn er geen grote gebreken gevonden? Dan kunt u de wagen na de APK keuring nabij Sprundel dezelfde dag ophalen. Wanneer u na het brengen van uw auto vervangend vervoer nodig heeft of niemand heeft om u op te halen, dan kunt een fiets of auto bij ons lenen of u door ons thuis laten brengen. Dat is onderdeel van de geweldige service van ons autobedrijf in de omgeving van Sprundel!

Autoschade in Sprundel? Autobedrijf Kessels staat voor u klaar

Wanneer u autoschade in Sprundel heeft, dan wilt u deze zo snel mogelijk laten maken. Autobedrijf Kessels staat voor hoogwaardige kwaliteit en klantvriendelijkheid. Neemt u gerust contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk. We repareren uw autoschade in onze garage nabij Sprundel met liefde en zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt.

Ga naar ons autobedrijf voor auto onderhoud nabij Sprundel

Heeft u geen autoschade, maar wilt u graag uw auto onderhoud nabij Sprundel uit handen geven? Dat kan ook bij ons! U kunt in onze autogarage in de buurt van Sprundel terecht voor een kleine of grote beurt. Kiest u voor een grote beurt? Dan krijgt u gratis een APK keuring nabij Sprundel. Komen we bij uw auto onderhoud in de buurt van Sprundel iets tegen dat vervangen of gerepareerd moet worden, dan overleggen we altijd met u voordat we iets doen. Zo komt u bij ons autobedrijf bij een onderhoudsbeurt nabij Sprundel nooit voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn!

Autoverhuur en verkoop

Wilt u occasions in de buurt van Sprundel kopen? Wij hebben een divers aanbod van occasions die APK-gekeurd zijn en altijd tegen eerlijke prijzen. U kunt op onze website ons aanbod zien, maar u mag altijd even langskomen in onze showroom in Oudenbosch, waar u uiteraard de occasions mag testen in Oudenbosch, Sprundel of de verdere omgeving. 

Wilt u een auto huren? Dat kan in onze autoverhuur nabij Sprundel. We hebben een breed aanbod in auto’s en busjes en u kunt zelfs een wagen met chauffeur bij ons huren. 

Contact met uw garage nabij Sprundel

Wilt u een afspraak maken voor uw APK keuring nabij Sprundel? Of heeft u vragen over een onderhoudsbeurt, het repareren van autoschade, onze autoverhuur of verkoop van occasions in de buurt van Sprundel? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Gonny Moncur

Ik woon in Canada en kom naar Oudenbosch om mijn familie te bezoeken. Ondertussen huur ik al jaren een auto bij Kessel. De service is uitstekend, de b...

2021-09-17
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy