In verband met vakantie zijn wij gesloten tussen 22 juli t/m 3 augustus. Tankstation en wasstraat blijven wel open middels zelfbediening.
24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Zoekt u een alles in één garage? Dan zit u bij Autobedrijf Kessels nabij Etten-Leur goed!

Zoekt u een garage in de omgeving van Etten-Leur waar u kunt geniet van een hoop verschillende diensten? Dan zit u bij Autobedrijf Kessels goed! Wij zijn een autogarage nabij Etten-Leur met meer dan 33 jaar ervaring. We verkopen occasions en bieden u in onze garage in de buurt van Etten-Leur een totaalpakket aan. 

De voordelen van onze garage nabij Etten-Leur

Bent u benieuwd naar onze alles in één garage nabij Etten-Leur? We vertellen u graag wat voor diensten we bieden, zodat u precies weet van welke voordelen u kunt genieten. Uiteraard kunt u bij ons autobedrijf nabij Etten-Leur terecht voor het aanschaffen van een occasions, doen we aankoopkeuringen en aankoop taxaties; zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor autoverhuur; onze garage verhuurt in de omgeving van Etten-Leur verschillende auto’s en busjes. Ook kunt u bij ons uw tank volgooien en de auto wassen, hebben we een aircoservice, bandenservice en vervangen we graag uw ruiten voor u. Dit alles doen we ook nog eens zeer voordelig. Wanneer u een autobedrijf in de omgeving van Etten-Leur zoekt, dan is Autobedrijf Kessels de beste keus!

Uw APK keuring bij ons autobedrijf nabij Etten-Leur

Elk jaar moet uw auto door de APK keuring heen. Dat kan aardig duur uitvallen; kies daarom voor onze garage nabij Etten-Leur en geniet van een voordelige APK in Etten-Leur en omgeving. We zijn bevoegd om zowel dieselauto’s als benzineauto's te keuren en doen dit altijd voor een scherpe prijs. Wist u dat we bij elke APK keuring nabij Etten-Leur een percentage doneren aan TrafVic Kids? Dat is een organisatie die kinderen helpt die dierbaren zijn verloren in een verkeersongeluk. Uw APK nabij Etten-Leur is daarom niet alleen voordelig, maar we steunen ook nog eens een goed doel. Maak gemakkelijk online een afspraak en uw APK nabij Etten-Leur is zo geregeld.

Autoschade in de buurt van Etten-Leur? Wij kunnen helpen!

Heeft u autoschade in de buurt van Etten-Leur gereden of geleden? Dan helpen wij u graag. In onze garage nabij Etten-Leur verzorgen we reparaties; we laten u altijd van tevoren weten wat er gedaan moet worden en wat de kosten zullen zijn. Zo komt u bij autoschade in ons autobedrijf nabij Etten-Leur nooit voor verrassingen te staan! Wanneer wij uw autoschade repareren, dan kunt u in onze autoverhuur in de buurt van Etten-Leur terecht zodat u nooit zonder wagen komt te zitten. Is u auto niet meer te repareren? Dan laten we u dat weten en kunt u bij ons terecht om occasions te kopen nabij Etten-Leur. 

Auto onderhoud in de omgeving van Etten-Leur

Naast auto occasions verkopen en autoverhuur in onze autogarage in Etten-Leur, voeren wij graag uw onderhoud uit. Auto onderhoud in de omgeving van Etten-Leur bij onze garage houdt onder andere in dat we kleine en grote beurten doen, we graag uw (winter)banden voor u verwisselen en we uw ruiten vervangen wanneer deze kapot zijn. Wanneer u kiest voor een grote of kleine beurt in onze autogarage, combineert u deze dan met APK keuring nabij Etten-Leur. Zo is uw auto in één klap goed nagekeken!

Uw auto wassen

In onze garage nabij Etten-Leur, kunt u niet alleen terecht voor onderhoud, APK en het kopen van occasions in de buurt van Etten-Leur, maar ook u kunt bij ons uw auto wassen.

Wij hebben een speciale vrachtwagen, truck en bus wasstraat en een camper en caravan wasstraat in de buurt van Etten-Leur. In onze camper, vrachtwagen en bus wasstraat nabij Etten-Leur bent u altijd snel aan de buurt en kunt u 7 dagen per week tot 10 uur in de avond terecht.

Contact met onze autogarage nabij Etten-Leur

Wilt u uw APK keuring in de buurt van Etten-Leur regelen? Heeft u vragen over uw caravan wassen, auto onderhoud, onze autoverhuur of autoschade nabij Etten-Leur en omstreken? Dan staan we voor u klaar! Stelt u gerust uw vragen door contact met onze garage nabij Etten-Leur op te nemen en we helpen u verder.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy