24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Wasstraat in Oudenbosch: bezoek onze carwash!

Het is altijd fijner om met een schone auto de weg op te gaan. Heeft u geen zin om zelf met sponzen en sop in de weer te gaan, kies dan voor gemak met onze carwash in Oudenbosch. Deze kwalitatieve wasstraat maakt uw auto zonder moeite blinkend schoon. Van hatchbacks tot stationcars: het wassen van uw auto doet u eenvoudig én voordelig via Autobedrijf Kessel.

Waarom kiezen voor onze wasstraat in Oudenbosch?

Wij krijgen iedere auto moeiteloos schoon! Uw auto langsbrengen bij onze carwash heeft een aantal voordelen:

Kom langs bij onze carwash

U kunt bij ons kiezen voor een tegoedpas of een rittenkaart. Wanneer u tegoed of een rittenkaart koopt, betaalt u het hele bedrag in een keer, maar hier staat wel meer korting tegenover voor uw wasbeurten. De voordelen van tegoed zijn:

Kom langs in onze carwash en ervaar het gemak van onze wasstraat! Kies simpelweg uw favoriete wasprogramma en laat de carwash de rest doen. Na de behandeling is uw auto weer zo goed als nieuw en blinkt deze weer als een spiegel!

Verschillende wasprogramma's voor een scherpe prijs

In onze wasstraat in Oudenbosch kunt u kiezen voor een aantal verschillende programma's, namelijk:

  1. Wassen en drogen -- €6,50

  2. Voorwassen, wassen, hoge druk velgen, drogen -- €9,00

  3. Voorwassen, wassen, hoge druk velgen, wax (spray), bodemwassen, drogen -- €12,00

  4. Voorwassen, wassen, hoge druk velgen, Premium Superpolish* (deze wordt ingeborsteld), bodemwassen, drogen -- €13,50

*Superpolish is een beschermende laag die uw auto beschermt tegen invloeden van buitenaf. Denk aan verschillende soorten vuil zoals vogelpoep, maar ook UV-straling en strooizout.

 

Wasstraat in de buurt van Fijnaart, Hoeven, Etten-Leur, Oud Gastel, Moerdijk, Roosendaal en Zevenbergen

Onze wasstraat is goed bereikbaar vanuit Fijnaart, Hoeven, Bosschenhoofd, Etten-Leur, Moerdijk, Oud-Gastel, Roosendaal, Standdaarbuiten, Zevenbergen en Zegge. Door onze centrale ligging is deze ook goed bereikbaar vanuit de nabijgelegen snelweg A17 en de N641.

Ook met een verhoogde of verlengde bus, camper en caravan kunt u terecht in onze wasstraat in Oudenbosch 

In onze ruime wasstraat kunt u met alle soorten bussen tot een hoogte van 2.80m en lengte van 11 meter (bussen H3L4) terecht voor een wasbeurt. Onze wasstraat is zowel geschikt voor kleine busjes als grote bussen in Oudenbosch. Wilt u uw camper of caravan laten wassen in Oudenbosch? Dan hebben we goed nieuws voor u want campers en caravans kunnen bij ons gewassen worden. Let op: dit geldt alleen voor campers en caravans waarbij er geen uitstekende delen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een schotel op het dak bevestigd zitten, dan is het verstandig om deze eerst te demonteren, voordat u komt wassen. De wasstraat gebruiken is altijd eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schades. Ook extra verhoogde bussen of bedrijfswagens met verlichting of een verhoogd plafond passen door de wasstraat.

Zakelijk wassen: bedrijfsbussen wassen in de wasstraat

Wilt u zakelijk uw bedrijfsbus wassen in onze wasstraat? Bij ons kunt u als enige wasstraat in de regio terecht met hoge en verhoogde bussen (H3L4). Door voor een tegoed zakelijk op rekening te kiezen, ontvangt u alle facturen overzichtelijk op één rekening. Ontdek ook het gemak van zakelijk wassen in onze wasstraat!

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Gonny Moncur

Ik woon in Canada en kom naar Oudenbosch om mijn familie te bezoeken. Ondertussen huur ik al jaren een auto bij Kessel. De service is uitstekend, de b...

2021-09-17
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy