24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Uw auto wassen in onze zakelijke wasstraat

Bent u op zoek naar een wasstraat waar u uw zakelijke auto kunt wassen, dan kunt u zeker bij Autobedrijf Kessel terecht. Wij zijn een autobedrijf dat veel te bieden heeft, waaronder een wasstraat van kwaliteit voor uw zakelijke auto. Zo weet u zeker dat uw auto op de juiste manier behandeld wordt en snel weer blinkend schoon is.

Het belang van een schone zakelijke auto

Een eerste indruk is enorm belangrijk en uw auto maakt daar deel van uit. Komt u aan in een viezige, onverzorgde auto, dan maakt u gelijk al een minder goede indruk dan wanneer uw auto netjes en schoon is. Het is daarom belangrijk om uw zakelijke auto regelmatig te wassen. Dat kan bijvoorbeeld bij onze zakelijke wasstraat. Onze wasstraat is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat iedere auto binnen de kortste keren weer blinkend schoon is. U kunt dus met een gerust hart uw auto onze wasstraat binnenrijden.

Laat uw auto wassen bij onze zakelijke wasstraat

Wanneer u uw auto wilt laten wassen bij onze zakelijke wasstraat, kunt u kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden en natuurlijk ook uit verschillende programma’s. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een tegoedkaart of een rittenkaart, waarbij u altijd meer bonus ontvangt voor de hoeveelheid wasbeurten die u kiest. Door de keuze uit deze verschillende wasprogramma’s, weet u zeker dat uw auto altijd op zijn schoonst zal zijn.

De voordelen van een zakelijke wasstraat

Uw auto wassen in een zakelijke wasstraat heeft veel voordelen. Wij weten bijvoorbeeld precies hoe wij het beste met uw auto omgaan. Daarbij komen nog een hoop meer voordelen over onze wasstraat. Onze wasstraat is immers ook vernieuwd en dat maakt dat we er erg trots op zijn. We sommen de voordelen voor u op:

Kom langs bij onze zakelijke wasstraat in Oudenbosch

Bent u op zoek naar een wasstraat om uw zakelijke auto in te wassen, dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt namelijk gegarandeerd terecht bij Carwash Kessel. U kunt bij ons autobedrijf terecht voor een onderhoudsbeurt in de garage, het aanschaffen van een occasion, het huren van een auto, tanken en het wassen van uw auto. Zo bent u bij ons áltijd aan het juiste adres!

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy