24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Betaalbaar autobedrijf in omgeving Stampersgat

Wanneer u op zoek bent naar een autobedrijf in de buurt van Stampersgat dat meer te bieden heeft dan alleen het minimale en tegelijkertijd vriendelijk is voor uw portemonnee, dan kunt u rekenen op Autobedrijf Kessels. Onze toegewijde medewerkers bij de autogarage nabij Stampersgat bieden een scala aan diensten aan en staan garant voor kwaliteit. Uw veiligheid op de weg is van groot belang en bovendien kunt u gebruikmaken van onze autoverhuurservice in de omgeving van Stampersgat. Zo blijft u altijd mobiel zonder dat u zonder auto komt te zitten!

Autobedrijf in de omgeving van Stampersgat: Ons dienstenaanbod op een rij

Of u nu op zoek bent naar tweedehands auto's in de regio van Stampersgat, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de verkoop van tweedehands auto's bieden we tevens een autoverhuurservice aan in de buurt van Stampersgat. Deze service is altijd beschikbaar, of het nu gaat om autoschade die gerepareerd moet worden of om uw APK-keuring in de buurt van Stampersgat die u bij ons wilt laten uitvoeren. Naast het verzorgen van uw onderhoudsbeurt en APK in onze garage nabij Stampersgat, bieden we ook diensten aan zoals autowassen, tanken, ruitvervanging en bandenwissels in onze werkplaats. Dit uitgebreide aanbod maakt ons tot een complete dienstverlener.

APK-keuring: Laat het regelen door onze garage nabij Stampersgat

Is het tijd voor uw APK-keuring in de regio Stampersgat? Maak dan een afspraak in onze garage in de buurt van Stampersgat. We zijn gevestigd in Oudenbosch en staan klaar om uw APK te verzorgen. Bij het uitvoeren van uw APK in onze garage in de omgeving van Stampersgat volgen we strikte richtlijnen en controleren we zowel op milieueisen als veiligheid. Veiligheid staat hoog in het vaandel en daarom doneren we een deel van het APK-bedrag in onze garage nabij Stampersgat aan TrafVic Kids, een organisatie die zich inzet voor kinderen die een dierbare hebben verloren in een verkeersongeluk. Daarnaast bieden we een voordelige APK-keuring aan en kunnen we indien gewenst zorgen voor vervangend vervoer of thuisbrengen. Dit getuigt van onze hoogwaardige klantenservice.

Autoschade in de buurt van Stampersgat? Wij helpen u graag!

Heeft u te maken gehad met autoschade in de omgeving van Stampersgat? We staan voor u klaar om uw voertuig te herstellen. Wat voor soort autoschade u ook heeft, onze garage nabij Stampersgat staat paraat om u van dienst te zijn. We beschikken over hoogwaardige vervangingsonderdelen en voeren alle reparaties met expertise uit. We vinden het als autobedrijf in de buurt van Stampersgat cruciaal dat u na autoschade weer veilig de weg op kunt in Stampersgat en omstreken. Voordat we aan elke reparatie beginnen, houden we u op de hoogte van de geplande werkzaamheden en de bijbehorende kosten. We gaan pas van start na uw goedkeuring.

Afspraak maken en contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar occasions, autoverhuur in de buurt van Stampersgat, of uw APK en auto-onderhoud wilt laten verzorgen door een betrouwbare garage, Autobedrijf Kessels is de juiste keuze. We zorgen voor een vlotte service, betaalbare tarieven en houden u altijd op de hoogte voordat we reparaties uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy