In verband met vakantie zijn wij gesloten tussen 22 juli t/m 3 augustus. Tankstation en wasstraat blijven wel open middels zelfbediening.
24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Voordelig autobedrijf in de buurt van Zevenbergen

Indien u op zoek bent naar een autobedrijf in de nabijheid van Zevenbergen dat meer te bieden heeft dan alleen het minimale en tegelijkertijd betaalbaar is, dan bent u bij Autobedrijf Kessels aan het juiste adres. Onze teamleden bij de autogarage nabij Zevenbergen bieden diverse diensten aan en staan garant voor kwaliteit. We hechten waarde aan uw veiligheid op de weg en bovendien kunt u profiteren van onze autoverhuurdienst in de buurt van Zevenbergen. Zo blijft u te allen tijde mobiel zonder dat u zonder auto komt te zitten!

Autobedrijf nabij Zevenbergen: Al onze diensten op een rij

Als u op zoek bent naar tweedehands auto's in de omgeving van Zevenbergen, dan kunt u bij ons terecht. Naast de verkoop van tweedehands auto's bieden wij tevens een autoverhuurservice aan in de buurt van Zevenbergen. Deze service staat altijd voor u klaar, of het nu vanwege autoschade reparatie is of vanwege uw APK-keuring in de buurt van Zevenbergen die u bij ons laat uitvoeren. Naast het verzorgen van uw onderhoudsbeurt en APK in onze garage nabij Zevenbergen, bieden we ook aan om uw auto te wassen, bij te tanken, ruitvervanging te regelen en banden te verwisselen in onze werkplaats. Al deze diensten maken ons tot een uitgebreide aanbieder van een volledig pakket.

APK-keuring: Laat het regelen door onze garage nabij Zevenbergen

Is het tijd voor uw APK-keuring in de buurt van Zevenbergen? Maak dan een afspraak in onze garage nabij Zevenbergen. We zijn gevestigd in Oudenbosch en staan paraat om uw APK te verzorgen. Wanneer ons autobedrijf in de buurt van Zevenbergen uw APK uitvoert, wordt dit gedaan volgens de voorgeschreven richtlijnen, waarbij we zowel milieueisen als veiligheid controleren. Vanwege ons grote belang bij veiligheid, doneren we een deel van het APK-bedrag in onze garage nabij Zevenbergen aan TrafVic Kids, een organisatie die zich inzet voor kinderen die een dierbare hebben verloren in een verkeersongeluk. Bovendien bieden we in onze garage nabij Zevenbergen een voordelige APK-keuring aan en regelen we indien gewenst vervangend vervoer of thuisbrengen. Dat is pas klantenservice die ongeëvenaard is.

Autoschade nabij Zevenbergen? Wij staan voor u klaar!

Bent u betrokken bij een auto-ongeluk en heeft u auto's in de buurt van Zevenbergen opgelopen? Wij nemen graag de reparatie van uw voertuig op ons. Ongeacht het type schade dat u heeft, onze garage nabij Zevenbergen staat voor u klaar. We beschikken over hoogwaardige onderdelen voor vervanging indien nodig; u kunt erop vertrouwen dat dit met de nodige expertise wordt uitgevoerd. Bij ons autobedrijf in de buurt van Zevenbergen vinden we het cruciaal dat u na autoschade weer veilig de weg op kunt in Zevenbergen en omgeving. Voorafgaand aan elke reparatie stellen we u op de hoogte van de te verrichten werkzaamheden en de kosten hiervan. We gaan pas aan de slag na uw goedkeuring.

Afspraak maken en contact opnemen

Bent u op zoek naar occasions of autoverhuur nabij Zevenbergen? Of wilt u uw APK of auto onderhoud in de buurt van Zevenbergen laten doen door een hoogwaardige garage? Dan is onze garage nabij Zevenbergen de juiste keus! We helpen u snel, u bent voordelig uit en bent altijd verzekerd van kwaliteit en goede communicatie voordat we een reparatie uitvoeren. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Davey van Staden

Ik kon weer snel terecht en super geholpen met m'n remmen!! Dankje wel autogarage Kessel!!...

2022-01-14
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy