24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autobedrijf Kessel, een garage in Oud Gastel en omstreken

Niemand met een auto ontkomt eraan: onderhoud. Naast het verplichte apk keuren van een voertuig zijn er altijd wel onderdelen die stuk kunnen gaan. Kleine en grote beurten zijn heel voorkomend en hiervoor kunt u bij elke professionele garage terecht. Autobedrijf Kessel is een van de auto garages waar men voor alles terecht kan. Doordat de werknemers jarenlange ervaring hebben met alle werkzaamheden omtrent voertuigen bent u verzekerd van een goede en professionele behandeling voor uw auto. U hoeft dus niet verder te zoeken naar een garage rondom Oud Gastel, Autobedrijf Kessel is uw gewaardeerde partner.

Veel meer dan alleen een auto garage

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw auto, aangezien wij een zeer moderne auto garage hebben. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een mooie tweedehands auto. In onze showroom staan veel mooie occasions voor u klaar die u direct mee kunt nemen, aangezien ze allemaal in top conditie zijn.

Hier houdt het echter nog niet op. Er is namelijk ook een tankstation aanwezig, zodat u nooit met een lege tank hoeft te vertrekken bij Autobedrijf Kessel. Dit tankstation bevindt zich recht bij ons voor de deur, zodat u niet nog extra ergens anders heen hoeft te gaan. Tevens is er ook nog een wasstraat aanwezig, wat ons tot een volledig totaalplaatje maakt als het op auto's aankomt. Eigenlijk is Autobedrijf Kessel dus veel meer dan alleen een garage in Oud Gastel en omgeving. U kunt hier terecht voor werkelijk alles wat met uw auto te maken heeft.

Waar vindt u onze garage rondom Oud Gastel?

Autobedrijf Kessel is gevestigd in Oudenbosch en bevindt zich dus bijna op een steenworp afstand van Oud Gastel. Ook voor andere plaatsen in de buurt is het zeer makkelijk te bereiken, zoals Hoeven of Etten-Leur. Kom daarom gerust eens langs bij Autobedrijf Kessel of neem contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Evelien uit Standdaarbuiten

Goede ervaring, er is geen onderhoud uitgevoerd wat niet nodig was wat andere bedrijven nog wel eens doen....

2018-07-05
Gerard uit Oudenbosch

APK ,nieuwe distributie riem ,goed te woord gestaan en geholpen,Brengen van de auto mooi even naar huis gebracht en weer op gehaald top....

2019-04-18
Adri van Elteren

goede service, goed behandeld...

2019-09-28
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy