24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autoschade in Oudenbosch of omgeving?

Heeft uw auto een krasje of deuk? Of heeft uw auto te maken gehad met steenslag of hagelschade? In dat geval kunt u er voor kiezen om door te blijven rijden, maar het liefste wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kunt u snel en voordelig terecht voor al het onderhoud dat uw auto nodig heeft bij schade. In de grote werkplaats wordt uw auto op een correcte wijze gerepareerd en bent u snel weer op weg. In de werkplaats hebben wij beschikking over moderne apparatuur die er niet alleen voor zorgt dat uw auto snel gerepareerd kan worden, maar ook dat wij eventuele onbekende schade snel kunnen opsporen.

Waarom u voor Autobedrijf Kessel kiest

Wanneer u autoschade heeft in Oudenbosch of omliggende gebieden kunt u altijd snel terecht bij Autobedrijf Kessel. De werkplaats beschikt niet alleen over geavanceerde apparatuur, maar is ook ruim genoeg om aan meerdere auto's tegelijkertijd te werken. Hierdoor kan er efficiënt te werk worden gegaan en zult u niet onnodig lang moeten wachten tot uw auto klaar is, wat bij veel andere bedrijven helaas wel het geval is. Verder staat Autobedrijf Kessel bij haar klanten bekend om de goede service en met name ook de klantvriendelijkheid. Verder kunt u bij onze werknemers altijd terecht met al uw vragen over uw auto of busje.

Wat te doen bij autoschade die u niet herkent?

Het komt maar al te vaak voor dat mensen schade hebben aan een voor hun onbekend onderdeel. Schade die niet direct zichtbaar is, is net zo vervelend als bijvoorbeeld een deuk of een kras. Vaak gaat het om beschadigde of versleten motoronderdelen en is het natuurlijk belangrijk om deze te vervangen of te repareren. Bij Autobedrijf Kessel kunt u alle types autoschade direct en snel laten repareren en kunt u ook terecht voor een kleine of grote beurt. Naast het uitvoeren van deze beurten voor uw auto voeren wij ook APK keuringen uit. Wij knappen uw auto op een snelle en vooral kwalitatieve manier op, zodat u weer snel van een goed functionerende auto kunt genieten. Dus onthoud: als u autoschade in Oudenbosch of omgeving heeft kunt u bij Autobedrijf Kessel altijd terecht! Als u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Kees

Op oudjaarsdag tijdens het rijden krijg ik ineens lekke / kapot band en ik ben in de buurt van Autokessel. Heel vriendelijke mevrouw heeft heel goed a...

2023-01-02
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy