24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autobedrijf in Oud Gastel en omstreken

Bent u woonachtig in Oud Gastel of een regio in de buurt en op zoek naar een autobedrijf, dan hoeft u niet verder te zoeken. Autobedrijf Kessel is uw allround professionele autobedrijf in de regio. Wanneer u uw auto in Oud Gastel moet laten keuren kiest u het liefste toch voor het autobedrijf dat uw auto het beste kan onderhouden of repareren. Als u graag voor zekerheid en kwaliteit kiest, dan kiest u voor Autobedrijf Kessel. Wij zijn al jaren actief binnen deze branche en onze werknemers hebben dan ook veel ervaring met alles rondom auto's en busjes. In onze grote garage kunnen meerdere auto's tegelijkertijd onderzocht, gekeurd en/of gerepareerd worden. Er is moderne apparatuur aanwezig zodat minder opvallende mankementen snel gedetecteerd en verholpen kunnen worden. Ook voor de snellere klusjes, zoals het verwisselen van uw (winter)banden, kunt u bij ons terecht.

Een tankstation en wasstraat voor uw bus of auto in Oud Gastel

Naast de grote garage waar uw auto gekeurd en gerepareerd kan worden is er ook een tankstation recht voor de deur. Zo kunt u direct nadat uw auto nagekeken is de tank volgooien, zodat u weer goed op pad kunt. Tevens is er ook een automatische wasstraat aanwezig, zodat u de buitenkant van de auto er net zo goed uit kunt laten zien als de binnenkant nadat deze is nagekeken door een van onze medewerkers. Bent u dus op zoek naar een autobedrijf in Oud Gastel en omgeving, dan krijgt u er met Autobedrijf Kessel nog een flink aantal extra mogelijkheden bij.

Autobedrijf Kessel: uw autobedrijf in Oud Gastel en omgeving

Bij Halderberge Autoverhuur (onderdeel van Autobedrijf Kessel) vindt u een groot aantal occasions van allerlei merken. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke auto in Oud Gastel maar kunt u deze nergens krijgen. Wij helpen u maar al te graag met het zoeken naar uw droomauto, ook als wij deze niet op dit moment in ons aanbod hebben. Neem daarom gerust eens vrijblijvend contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Joop uit Roosendaal

Prima service en goede ontvangst. Kleine beurt goed uitgevoerd. Kreeg de auto netjes gewassen terug. Super...

2018-07-02
Stefanie Reuvers

Een familie bedrijf,waarbij eerlijkheid en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ik kom er al jaren en zal dit ook nog lange tijd blijven doen....

2017-10-11
Remko De Wild

Altijd goed behandeld hier...

2017-09-23
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy