24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Autobedrijf Kessel: uw autobedrijf in Hoeven

Het vinden van een autobedrijf in Hoeven en omstreken hoeft geen lastige klus te zijn. Autobedrijf Kessel is het meest volledige autobedrijf in deze omgeving en u kunt hier dan ook voor werkelijk alles terecht. Allereerst vindt u bij ons een verrassend groot aanbod aan occasions. Zo kunt u bij ons auto's uit allerlei klassen kopen, tegen zeer scherpe tarieven. Naast een groot aanbod aan auto's die te koop staan, kunt u bij ons ook veel verschillende voertuigen huren. Onder de naam Halderberge Autoverhuur, verhuren wij allerlei verschillende auto's en busjes voor u. Ook deze zijn tegen scherpe tarieven beschikbaar, net zoals onze occasions.

Ook een garage in omgeving Hoeven

Autobedrijf Kessel is voorzien van een uitgebreide garage met moderne apparatuur. Al de medewerkers hebben vele jaren ervaring in het onderhoud van voertuigen, zodat u zeker weet dat uw voertuig in de best mogelijke handen is. De moderne apparatuur zorgt ervoor dat problemen die niet direct zichtbaar zijn snel gevonden kunnen worden. Dit bespaart ons tijd en u logischerwijs dus geld. U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor een APK keuring, een kleine beurt en als uw auto wat meer onderhoud nodig heeft, een grote beurt. Zoekt u dus een moderne garage in Hoeven, zoek dan niet verder en bezoek Autobedrijf Kessel.

Waarom Autobedrijf Kessel de juiste keuze is

Naast de genoemde services kunt u hier ook terecht om uw auto te laten wassen in de wasstraat. Ook kunt u uw tank volgooien bij het tankstation recht voor de deur. Wij zijn dus veel meer dan enkel een autobedrijf rondom Hoeven. U kunt ons meer zien als een totaalplaatje voor alles wat met uw auto te maken heeft. Het is natuurlijk mogelijk om altijd zo binnen lopen, echter dient u voor onderhoud aan uw auto wel een afspraak in te plannen. Onze garage in omgeving Hoeven zal u snel van dienst kunnen zijn. Vul het contactformulier in wij nemen contact met u op over uw afspraak of vraag.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Maria uit Standdaarbuiten

Uitstekend...

2018-01-20
Niek Hospers

Goeie garage, deskundig personeel. Bellen voordat de grotere reparaties gedaan moeten worden. Absolute aanrader....

2020-02-08
Rineke Roels

Super klantvriendelijk en ze denken met je mee, Ze jagen je niet op ongenode kosten....

2020-01-22
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy