24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Een autobedrijf in de omgeving van Bosschenhoofd

Bosschenhoofd is een plaats in de gemeente Noord-Brabant en ligt heel dicht in de buurt van de plaats Oudenbosch. Als u op zoek bent naar een autobedrijf rondom Bosschenhoofd hoeft u niet meer verder te zoeken, Autobedrijf Kessel in Oudenbosch is voor u de perfecte locatie. Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring in de autobranche en uw auto is bij ons dan ook in de best mogelijke handen. Doordat er veel moderne apparatuur aanwezig is, kunnen veel problemen snel en gemakkelijk worden opgespoord. Hierdoor zult u ook nooit onnodig veel kosten maken bij Autobedrijf Kessel.

Waarom kiezen voor Autobedrijf Kessel?

U wilt graag het beste voor uw auto en dat willen wij ook. Om deze reden zullen wij elke auto die bij ons binnenkomt behandelen alsof het een auto van onszelf is. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring in de autobranche en zullen enige problemen met uw auto snel en zorgvuldig oplossen. Bij ons autobedrijf in omgeving Bosschenhoofd kunt u tevens terecht voor veel meer dan alleen het onderhoud van uw auto. Zo is er een automatische wasstraat aanwezig, zodat uw auto niet alleen van binnen, maar ook van buiten weer helemaal in orde is. Ook kunt u direct uw tank volgooien bij het tankstation. Zo ziet u maar weer dat u alles voor uw auto in Bosschenhoofd en omgeving kunt vinden bij Autobedrijf Kessel.

Een auto huren in Bosschenhoofd

Een auto in Bosschenhoofd en omstreken huurt u goedkoop bij Halderberge autoverhuur. Halderberge autoverhuur is een onderdeel van Autobedrijf Kessel waar u kleine, middelgrote en grote auto's kunt huren. Tevens kunt u er ook een busje, bedrijfswagen of bakwagen met laadklep huren. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen plezier heeft in het rijden hanteren wij scherpe prijzen en goede voorwaarden. Zo houden wij het rijden in een auto voor u leuk, of het nu uw eigen auto of een huurauto is. Bezoek Autobedrijf Kessel of vul ons contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Natasja Dekkers van Tol

Goeie service, leuke tweedehands auto's . Banden zo gerepareerd ! Zeker aan te raden bij mickela van garage kessel te gaan....

2016-12-09
Sander Rademakers

Ik heb mijn auto nu een paar jaar in onderhoud bij Kessel en ben zeer tevreden. Groot pluspunt vind ik dat je voor een klein bedrag een leenauto mee k...

2020-01-20
Joris Buijs

service van hoge kwaliteit, een mooi familiebedrijf!...

2020-01-11
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy