24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

(Nieuwe) autobanden in Oudenbosch

Goede autobanden zijn een belangrijke factor voor het veilig rijden op de weg. Of het nu winterbanden, zomerbanden 4- seizoensbanden zijn; een autoband dient goed te zijn! Bij Autobedrijf Kessel staat veiligheid hoog in het vaandel, vandaar dat we ons bewust zijn van talloze autobandmerken. Door onze uitstekende bandenservice bent u altijd tijdig op de hoogte van zowel de montage en reparatie als de kosten van de banden. Vooral in de wintermaanden kunnen wij goed ons steentje bijdragen. Want hoe zit het namelijk winterse weersomstandigheden? Op al u vragen omtrent autobanden in Oudenbosch kunnen wij u van dienst zijn. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Het 'bandenhotel' van Autobedrijf Kessel

Wanneer u bezit over meerdere banden, bijvoorbeeld winterbanden en zomerbanden, dan is het handig om de op te slaan op een veilige plaats. Bij Autobedrijf Kessel zijn we u graag tot dienst voor een opslagplaats. Voor een bescheiden bedrag van €75,- slaan we uw autobanden in Oudenbosch veilig en zorgvuldig op. Dit is inclusief transport, verzekering én de bandenwissel. Heeft u interesse in een tijdelijke opslagplaats bij ons? Ook dit is mogelijk. Door onze ruime opslagruimte is er voldoende plaats voor elk soort autoband. Het bandenhotel is zo ingericht dat uw autobanden in Oudenbosch voor de gewenste periode veilig bewaard worden.

(Auto)banden kopen in Oudenbosch?

Wij snappen goed dat autobanden kopen niet voor iedereen even makkelijk is. Er zijn namelijk talloze type autobanden, in diverse vormen en maten. Daarbij onderscheiden we de autobanden in drie categorieën: winterbanden, zomerbanden en seizoensbanden. Maar voordat u een nieuwe autoband in Oudenbosch koopt, geven wij een passend advies.

Ook het repareren van banden is mogelijk

Het kan onverhoopt voorkomen dat u te maken krijgt met een lekke band of een andere schade. Te lang wachten met een (banden) reparatie is niet aan te raden, aangezien je zo ergere schade kunt veroorzaken. Wanneer uw banden niet meer te maken zijn, dan zal de gehele band aan vervanging toe zijn. In onze garage kunnen wij uw banden snel en professioneel vervangen. Naast een lekke band repareren en de montage van een nieuwe band, balanceren we de autobanden ook direct. Hiermee kunt u weer veilige kilometers maken voor – hopelijk – de komende tijd.  

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Angela van hees

Autobedrijf kessel. Goede garage iedereen daar zijn vriendelijk en helpen snel, goede service werken snel, gaan netjes met de auto's om .. Top bedri...

2023-04-13
Joost Coppens

Mijn auto was al ruim 3maanden niet gewassen.(heel erg vuil dus) Na de was beurt was het gelijk een nieuwe!! ...

2022-02-11
Karin

Hele fijne mensen hier en wat een klantenservice. Hier geweest omdat ik auto had gezien. Duidelijke uitleg gegeven over het eventuele inruilen van mi...

2023-04-04
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2024 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy