24 maanden internationale garantie
Carprof mobiliteitservice
Onderhoud volgens fabriekspecificatie daarom behoud van fabrieksgarantie
Garage voor alle merken

Bereken direct zelf uw
Onderhoud of reparatie

VUL UW KENTEKEN IN > Direct berekenen

Alles voor uw auto in Oudenbosch en omstreken

Bij Autobedrijf Kessel in Oudenbosch kunt u terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft. De grote garage die aanwezig is maakt het de ideale plek voor uw voertuig om een beurt te ondergaan. U kunt hier terecht voor zowel een kleine beurt als een grote beurt, maar bijvoorbeeld ook om uw (winter)banden te verwisselen. Door de grootte van de garage kunnen meerdere auto's tegelijkertijd gestald en gerepareerd worden, waardoor u nooit lang hoeft te wachten tot u weer veilig op weg bent in uw vertrouwde wagen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en kunnen dus snel mogelijke problemen binnen uw auto opsporen en deze verhelpen.

Ook kunt u bij Autobedrijf Kessel terecht voor uw APK keuring. Wij zijn bevoegd om deze keuringen uit te voeren en kunnen dit tegen een zeer scherp tarief voor u uitvoeren. Zowel diesel als benzine auto's kunnen bij ons worden gekeurd. Wij hebben een groot aanbod aan betrouwbare occasions van verschillende merken en uiteraard ook in verschillende prijsklassen.

Wassen en tanken is ook mogelijk

Er bevindt zich een tankstation direct voor de ingang, waardoor u ook direct uw voertuig vol kunt gooien nadat deze in de garage verzorgd is. Daarnaast kunt u direct de wasstraat inrijden om uw auto automatisch te laten wassen. Zowel de binnenkant als de buitenkant van uw auto worden dus goed verzorgd bij Autobedrijf Kessel. Onze moderne wasstraat zorgt dat uw auto weer straalt en dat uiteraard tegen een scherp tarief zoals u van ons gewent bent.

Meer informatie over de mogelijkheden bij Autobedrijf Kessel kunt u hier vinden. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 0165 – 313858 of gewoon een mailtje sturen.

Een auto in Oudenbosch huurt u ook bij ons

Naast alle genoemde mogelijkheden kunt u bij ons ook nog eens auto's en busjes huren. Onder de naam Halderberge Autoverhuur verhuren wij busjes en auto's in Oudenbosch en omstreken. U kunt bij ons terecht voor kleine, middelgrote en grote auto's. Ook verhuren wij busjes en bedrijfswagens in verschillende groottes. Daarnaast kunt u bij ook een bakwagen met laadklep huren, waardoor u ook tijdens een verhuizing gemakkelijk uw spullen kunt verhuizen. Bezoek de website van Halderberge Autoverhuur en laat u verrassen door de lage prijzen waarvoor u een auto kunt huren.  

Auto onderhoud Auto reparatie APK keuringen Tankstation Wasstraat
Wat klanten over ons zeggen
Phillip uit Zevenbergen

Vriendelijke en adequate benadering van de klant en voor de winter een heel leuke actie....

2019-02-23
Tim Klomp

Zeer goede service is altijd wel iemand die je kan helpen! Zelfs bij het tanken helpen als het niet lukt en ze checken je banden spanning voor niks! ...

2017-07-30
Leo Dekkers

Fijne en prettige en vooral snelle service, altijd mijn auto's van nogal verschillende merken laten repareren....

2016-11-26
Autobedrijf Kessel

Havendijk 13
4731 TA Oudenbosch
Nederland

Telefoon: 0165-313858
E-mail: info@fordkessel.nl
Afspraak maken

Wij zijn specialist in:
© 2022 autobedrijfkessel.nl sitemapWebsite laten makenPartnersPrivacy